Nuvijan

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Februarie 2020, 22:00 Sâmbătă

Descriere

OPEN DOORS: 18:00
NUVIJAN: 22:00
Biletele vor fi disponibile la intrare în seara concertului.

Nuvijan este o trupă de muzică grea ce s-a clădit pe stiluri new-age, cu influențe groovy care în timp au devenit un element cheie. Nuvijan se caracterizează prin energie vie pe scenă pe care băieții o transmit cu riff-uri grele și tobe puternice, presărate cu pasaje melodioase.

Trupa nu a fost niciodată considerată una tradițională de metal, ceea ce se datorează felului în care membrii săi au tratat muzica, filtrând-o prin gaura de ac a artei autentice. Astfel, Nuvijan și-a creat propria personalitate, prin experiențe și auto-cunoaștere, și au reușit să creeze în final un produs cu amprentă unică. Se regăsesc totuși influențe în stil, cele majore fiind cele ce au culminat la începutul anilor 2000 în sfera alternative / nu metal, cu trupe consacrate precum: Korn, Deftones și Slipknot. Publicul însă mereu a asociat Nuvijan cu o diversitate de alte trupe, cu stiluri muzicale foarte diferite.

Nuvijan a lansat primul demo acum 4 ani, un single memorabil numit Double-Crossed, care încă este o piesă de rezistență din repertoriul live. În Octombrie 2019 trupa a scos primul EP, intitulat Treasure Maps, fiind un prim apogeu creativ. Piese precum WTF sau Unafraid sunt reprezentative și definesc direcția actuală Nuvijan.

Nuvijan are scopul să transmită emoție care poate construi o multitudine de stări de spirit și care te poate face să te cațări pe pereți la concertele live. Totodată, mesajul transmis este întotdeauna unul superior, menit regăsirii fiecăruia dintre noi în lumea tumultoasă în care trăim.

Nuvijan este:
Mihai Bacrău - Voce
Bogdan Bacrău - Tobe
Arnold Iakab - Chitară
Ștefan Teslaru - Bas

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?