Aripile Speranței

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Decembrie 2019, 18:30 Marți
Telefon Informații: 0743 395 161
Locul:Sibiu, Biblioteca "ASTRA"

Descriere

Dragi dăruitori de speranțe,

În acest an, Asociația Domy Music Star ,Asociația Mâini Unite și Palatul Copiilor Sibiu cu sprijinul Bibliotecii Astra si a Consiliului Județean Sibiu ,în parteneriat cu Karina Dance ,Studio Rodica Popa Comăniciu și Asociația pentru Comunitate vă dă posibilitatea să deveniți aripi de salvare pentru un caz excepțional.
Larisa Gal elevă in clasa a 7-a la Liceul Gheorghe Lazăr are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea să se recupereze și să meargă la școală.
Lacrimile suferinței au sters frumosul zâmbet de pe față ei inocenta. Într-o secundă lumea ei s-a năruit în cumplitul accident de pe autostrada A1 Buc.- Pitesti ( https://www.oradesibiu.ro/2019/08/16/masina-de-sibiu-implicata-intr-un-accident-cu-sase-victime-pe-autostrada-a1/)
In urma acestui accident, a rămas imobilizată la pat și are nevoie de tratament de recuperare.
Pentru a putea merge din nou la școală are nevoie de tratamente de lungă durată si internări în spital frecvente. Deşi aceste tratamente sunt o necesitate pentru Larisa, ele sunt foarte costisitoare din punct de vedere financiar iar familia acesteia nu le poate asigura.
Pentru a forma împreună aripi, avem plăcerea de a vă invita, joi 10.12.2019, ora 18:30, la spectacolul caritabil “Aripile speranței”, desfăşurat la Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu, Corpul A.
Vă așteptăm cu drag să vă delectați cu un spectacol deosebit oferit de invitații noștri: Maria Cojocaru, Rodica Popa Comăniciu împreună cu elevii pregătiți de dânsa,Dominique Simionescu,Cătălina Dumitrean, Oliver Frankel,Karina Dance și elevii de la Palatul Copiilor Sibiu.
Acest eveniment va fi prezentat de Diana Vecsei si Olivia Pădurean.
Evenimentul ARIPILE SPERANȚEI este menit să ofere un spectacol deosebit cu scop caritabil. Altfel spus, veniți, vă delectați, participați la tombolă (10 lei/bilet) și oferiți aripi de speranță acestui copil minunat

Biletele se pot achiziţiona și înainte de spectacol de la Palatul Copiilor Sibiu D-na Mihaela Verdes intre 9-14 , sau Dumitrean Cătălina intre 14-19 sau,sau puteti depune contravaloarea biletelor în contul Asociației Mâini Unite şi completăm noi biletele pentru voi dacă ne trimiteţi copie dupa chitanta si datele prin mesaj privat pe pagina
https://www.facebook.com/MainiUnite/

Asociatia “Maini Unite” Sibiu
CUI 30124370 /26.04.2012
CONT RO37 RZBR 0000 0600 1456 4956
Raiffeisen Bank – Ag.Brukenthal Sibiu
Cu mențiunea "Caz Larisa "

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?