Arka Park Adventure Race

Imagini

Informații

Data: 21 Septembrie 2019, 09:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0720 444 526

Descriere

Descoperă o competiţie sportivă dedicată exclusiv angajaţilor din companii şi participă alături de echipa ta la marea aventură!

În data de 21 Septembrie 2019, începând cu ora 09:00, evadează din cotidian şi intră în competiţie – ai nevoie de o echipă gata de aventură şi multă voie bună, iar de restul ne ocupăm noi.
De la echipamentele de protecţie, la materialele pentru desfăşurarea evenimentului, până la instructorii noştri certificaţi – suntem pregătiţi să îţi oferim o experienţă de care îţi vei aminti cu drag.

De ce ar trebui să participi la Arka Park Adventure Race?

Fiecare probă pe care ţi-am pregătit-o îţi va aduce multe beneficii fizice, mentale sau sociale, iar împreună cu echipa ta vei înţelege ce înseamnă munca în echipă, responsabilitatea colectivă şi cum puteţi construi împreună cele mai bune strategii.

Care sunt pașii pe care trebuie sa îi urmezi?

Pasul 1: Formarea echipelor
Echipele sunt alcătuite din 4 membrii (minim o persoană de sex feminin) și fiecare companie poate participa cu maxim 3 echipe.

Pasul 2: Înscrierea în campionat
Pasul următor este acela de a completa un formular de înscriere în concurs până la data de 20.09.2019.
Formularele de înscriere le primiți dacă trimiteți un mail pe adresa ciprian.hanea@arkapark.ro
*Este necesară o listă completă cu numele participanților pentru validarea finală a echipelor.

Pasul 3: Participarea la Arka Park Adventure Race
Suntem entuziasmaţi să te cunoaştem pe tine şi echipa ta. Contactează-ne şi află mai multe detalii 
Programul poate fi modificat funcție de numărul participanților, condițiile meteo sau alte probleme de natură organizatorică, însă nu trebuie să îţi faci griji – noi te vom contacta şi îţi vom comunica modificările.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?