Ture demonstrative Biciclete Electrice

Imagini

Informații

Data: 12 - 13 Septembrie 2020

Descriere

In parteneriat cu Sibiu Country Tourism (Sibiu Tourism) şi cu alte grupuri locale de afaceri si furnizori de experienţe, am pregatit pentru weekendurile 5-6 şi 12-13 Septembrie, un pachet de activităţi şi experienţe inedite in jurul Sibiului de care să vă bucuraţi impreuna cu prietenii si familia.
Start Aventura îmtreuna cu BikeShow.ro vă ajuta să descoperiți zone frumoase din împrejurimile Sibiului folosind bicicletele electrice (E-Bike).
Oferim ture demonstrative (30 min / 1h) pornind din Sibiu (Str. Mărăști Nr. 9) prin parcul Sub Arini și Pădurea Dumbrava.
Tarif: 30 Minute -> 30 RON
1 ora -> 50 RON
Plecări din oră în oră pănă la ora 16
Turele se desfășoară cu însoțitor/ghid!
Ne găsiți pe strada Mărăsti Nr. 9 în ambele Weekenduri cu bateriile incărcate
Pentru a vă bucura de o experiență completă, puteți alege ture organizate prin locuri mai îndepărtate care devin accesibile pentru toată lumea cu bicicletele electrice.
Tură organizată prin Mărginimea Sibiului cu E-Bike (2-6h)
Localitate: se stabilește la telefon în funcție de traseul stabilit
Durata: de la 2 ore pana la maxim 6 ore/tură
Tarif: Se stabilește la telefon în funcție de durata și numărul de persoane
Oferta cu Pașaport de experiențe: 10% reducere la prețul stabilit.
Pentru a beneficia de reduceri la evenimentul “Paşaport de experienţe” vă rugăm să accesaţi link-ul de mai jos şi să descarcaţi PDF-ul aflat in josul paginii (09 Paşaport de experiente png).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?