World Pull-Up Day Sibiu

Imagini

Informații

Data: 14 Septembrie 2019, 12:00 Sâmbătă
Locul:Sibiu, Parcul "Sub Arini"

Descriere

Echipa FLUX - Street Workout Team va invita la "World Pull-Up Day".

Un eveniment mondial unde pasionatii de Street Workout & Calisthenics se vor intalni si isi vor testa fortele in exercitiile ce stau la baza acestui sport.

Probele vor fi:
Tractiuni (priza pronata) cu dead stop !
Flotari stricte !
Pistols stricte !
Limita de varsta : 12 ani !

Categorii : baieti si fete in aceeasi proba !

Surprize :
In cadrul acestui eveniment ne propunem sa executam 1000 TRACTIUNI. Toti doritorii pot ajuta la insumarea numarului. Vom face un sir de oameni si fiecare va executa numarul maxim de repetari si tot asa pana adunam 1000 repetari la comun.

De asemenea, provocam toti participantii si vom face impreuna "Bring Sally Up" Push-Up challenge. Vom filma aceasta provocare si o vom urca pe YouTube.

Incurajam toti doritorii sa se inscrie la fata locului la cat mai multe probe !

Nu se percepe taxa de inscriere !

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?